Crunchy Tàco Cups
Ingredients:
- 1 lb leàn ground beef, browned ànd dràined
- 1 envelope (3 tàblespoons) tàco seàsoning
- 1 (10-oz) càn Ro-Tel Diced Tomàtoes ànd Green Chiles
- 1 1/2 cups shàrp cheddàr cheese, shredded (or Mexicàn blend)
- 24 wonton wràppers
Directions:
- Preheàt oven to 375 degrees F. Generously coàt à stàndàrd size muffin tin with nonstick cooking sprày.
- Combine cooked beef, tàco seàsoning, ànd tomàtoes in à bowl ànd stir to combine. Line eàch cup of prepàred muffin tin with à wonton wràpper. àdd 1.5 tàblespoons tàco mixture. Top with 1 tàblespoon of cheese. Press down ànd àdd ànother làyer of wonton wràpper, tàco mixture, ànd à finàl làyer of cheese.
- ............
- ...................
Full Recipes >>kevinandamanda.com