Spinàch Pàstà Sàlàd
Tàngy, gàrlicky, peppery pàstà sàlàd stàys fresh for dàys màking it perfect for lunches throughout the week or for àn eàsy màke-àheàd dinner.
Càlories: 210 kcàl
Ingredients
- 8 ounces bowtie pàstà
 - 1/2 very smàll red onion thinly sliced ànd cut into 1-inch pieces, àbout 1/4 cup
 - 3 làrge cloves gàrlic minced
 - 6 tàblespoons olive oil
 - 1/4 cup red wine vinegàr
 - 1 teàspoon kosher sàlt
 - 1 teàspoon freshly ground blàck pepper
 - 4 cups bàby spinàch
 - 2 cups gràpe tomàtoes hàlved
 - gràted fresh Pàrmesàn optionàl
 
Instructions
- Bring à làrge pot of wàter to à boil àlong with 1 tàblespoon kosher sàlt. Cook the pàstà àccording to the pàckàge directions. Dràin, but do not rinse the pàstà.
 - ..........
 - ...............
 
Full Recipes   >>barefeetinthekitchen.com
