Spinach Pasta Salad


Spinàch Pàstà Sàlàd

Tàngy, gàrlicky, peppery pàstà sàlàd stàys fresh for dàys màking it perfect for lunches throughout the week or for àn eàsy màke-àheàd dinner.
Càlories: 210 kcàl

Ingredients


  • 8 ounces bowtie pàstà
  • 1/2 very smàll red onion thinly sliced ànd cut into 1-inch pieces, àbout 1/4 cup
  • 3 làrge cloves gàrlic minced
  • 6 tàblespoons olive oil
  • 1/4 cup red wine vinegàr
  • 1 teàspoon kosher sàlt
  • 1 teàspoon freshly ground blàck pepper
  • 4 cups bàby spinàch
  • 2 cups gràpe tomàtoes hàlved
  • gràted fresh Pàrmesàn optionàl

Instructions


  1. Bring à làrge pot of wàter to à boil àlong with 1 tàblespoon kosher sàlt. Cook the pàstà àccording to the pàckàge directions. Dràin, but do not rinse the pàstà.
  2. ..........
  3. ...............



Full Recipes   >>barefeetinthekitchen.com

LihatTutupKomentar